Kwaliteit

Kwalificaties

Bij Goedzorg Fysiotherapie in IJsselmuiden, Kampen  en Genemuiden is uw zorg onze zorg! De gekwalificeerde fysiotherapeuten zetten zich volledig in om optimale zorg te verlenen. Iedere therapeut heeft de opleiding fysiotherapie met goed gevolg afgerond. Verder staan alle therapeuten ingeschreven in het kwaliteitsregister en zijn BIG-geregistreerd. Zij beschikken over specifieke kennis en vaardigheden die jaarlijks middels scholing en cursussen bijgehouden wordt.

 

Plus Praktijk

Vanaf juli 2010 is Achmea Zorg met de praktijk een partnerrelatie aangegaan. Om hiervoor in aanmerkingen te kunnen komen heeft een audit plaatsgevonden welke de praktijk met glans heeft doorstaan. De praktijk is hiermee 'Plus Praktijk'. Dit houdt in dat de fysiotherapeutische zorg- en dienstverlening aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Goedzorg Fysiotherapie in IJsselmuiden, Kampen en Genemuiden behoort hiermee tot de beste praktijken van Nederland.

 

Tevredenheidsonderzoek

De praktijk meet continue de tevredenheid van haar patiënten. De resultaten worden gebruikt om de kwaliteit van zorg, dienstverlening en service te verbeteren. 

Ervaring van een patiënt:

"De communicatie was zeer goed, oefeningen meegekregen om thuis te doen, extra advies gekregen om de leefstijl aan te passen om fitter te worden. Wat het mooie is aan deze praktijk, los van de kracht van de individuele fysiotherapeut, is de kracht van het geheel, ze vragen even snel een collega om mee te kijken om bepaalde punten uit te sluiten, dit geeft een goed gevoel. Hierdoor voel je je serieus genomen, oefeningen werden voorgedaan en moest je zelf ook even doen om te kijken of je het goed doet. Vervolgens kreeg je ze ook op papier mee naar huis."