Sportief medisch bewegen

Goedzorg Fysiotherapie gaat vanaf 1 september 2021 starten met 5 sport- en beweeggroepen in IJsselmuiden, Kampen en Zalk. Voorheen vielen deze groepen onder de organisatie van Stichting Welzijn Kampen.

Wij vinden het belangrijk dat u op een laagdrempelige en toegankelijke manier in beweging blijft en minder snel een beroep hoeft te doen op (vervolg)behandelingen bij een fysiotherapeut. Door de nauwe samenwerking tussen de docent en fysiotherapeut houden we goed zicht op uw lichamelijk welbevinden en kunnen we tijdig adviseren en bijsturen.

Sportief medisch bewegen is voor mensen met COPD, hartklachten, reuma, diabetes, en andere chronische aandoeningen of na herstel van een ziekte of operatie.

Uw gezondheid en conditie wordt bevorderd door verantwoord te bewegen op een ontspannen manier!

Medisch sporten is onder begeleiding van een speciaal daarvoor opgeleide sportdocent.

 

Dag en tijden

Start: Woensdag van september t/m december 2021 en januari t/m mei 2022

Duur lessen: 50 minuten

Docent: Ina de Wilde

TIJDEN   NAAM GROEP LOCATIE PLAATS
         
09.00 uur tot 10.00 uur    Zit Fit gym Amandelboom Kampen 
10.30 uur tot 11.30 uur   Medische beweeggroep Reflexhal  Kampen 
11.30 uur tot 12.30 uur   Balans groep Reflexhal  Kampen 
         
13.30 uur tot 14.30 uur   Sport en Spel  Sporthal  Zalk 
15.00 uur tot 16.00 uur    Zit Fit gym Het Lokaal IJsselmuiden

  

Kosten  

Om deel te kunnen nemen aan een beweeggroep wordt een seizoenabonnement afgenomen. Een abonnement loopt van september tot en met december en van januari tot en met eind mei. Het gaat om gemiddeld 18 lessen per seizoen. De opzet is dat deelname voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Een seizoenabonnement kost € 83,40 incl. btw. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deelname aan sportief medisch bewegen (Meer Bewegen Voor Ouderen). Raadpleeg hiervoor het vergoedingenoverzicht van uw zorgverzekering of neem contact op met uw zorgverzekeraar 

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor één van bovenstaande groepen of mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u contact opnemen met de administratie van Goedzorg Fysiotherapie op telefoonnummer 038-3311350 of via info@goedzorgfysiotherapie.nl

 

Doet u ook mee? Leuk!