GLI

 

Bij Goedzorg Fysiotherapie werken aan een gezonde leefstijl door de Gecombineerde Leefstijlinterventie!  

 

Met de GLI werken volwassenen aan gezonde voeding, gezond bewegen en het realiseren van duurzame gedragsverandering. Het belangrijkste doel is overgewicht te verminderen. Alleen volwassenen met overgewicht en een extra risicofactor, en volwassenen met obesitas kunnen deelnemen aan de GLI. Centraal in het programma staat het bevorderen van een duurzame gedragsverandering naar een gezonde leefstijl. 

 

Traject 

We werken met de interventie ‘Slimmer’. Deze interventie is goedgekeurd door het RIVM.

Meer informatie hierover vindt u op de website: www.nogslimmer.nl .

Deelname aan het traject duurt twee jaar en bestaat uit de deelprogramma’s ‘voeding’, ‘bewegen’ en ‘gedragsbehoud’. Het traject omvat zowel individuele afspraken als groepsbijeenkomsten. Deelnemers worden begeleid naar lokaal beweegaanbod.  

Tijdens de groepsbijeenkomsten krijgt u informatie over gezonde voeding, sport en bewegen, slaap en ontspanning. Er kunnen ervaringen worden gedeeld en we praten samen over het gekozen onderwerp. Daarnaast wordt ook gesport tijdens de bijeenkomsten, binnen of buiten. Kom dus in sportkleding en kleedt u in laagjes, zodat u erop voorbereid bent naar buiten te gaan. 

De uitvoering is in handen van onze leefstijlcoach/fysiotherapeut Jantine van der Linde en Marianne Slagter, leefstijlcoach Judith Pelleboer, diëtiste Ilze Duijn en Agnes Hooikammer, buurtsportcoach Daphne Best, bewegingsagoog Marit Bronts en lokale beweegaanbieders.   

 

Aanmelding  

U bent op advies van uw huisarts of praktijkondersteuner aangemeld voor de GLI. We hebben een officiële verwijzing van uw huisarts nodig voor deelname aan het traject.   

  

Tijden

De dag en tijd kunnen per traject verschillen. Houd rekening met een wachtlijst voor aanvang van een nieuw traject. We bieden de trajecten aan in IJsselmuiden en Genemuiden.

 

 Vergoeding

Het traject wordt vergoed vanuit uw basisverzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico. Het is niet mogelijk een deel van het traject te volgen. Voor volledige vergoeding van het traject door de zorgverzekeraar, wordt er van u verwacht dat u bij alle bijeenkomsten aanwezig bent. Mocht u onverhoopt een keer niet kunnen dan horen we dat graag vooraf.

 

Op naar een blijvende, gezonde leefstijl!  Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons bereiken via het volgende e-mailadres: info@goedzorgfysiotherapie.nl of telefonisch via het telefoonnummer: 038-3311350.

Marit Bronts

Marianne Slagter

Jantine van der Linde