Wintersporttraining

Nieuw per november 2019!

De wintersport training is een leuke manier om je goed voor te bereiden op je wintersportvakantie. De training zal bestaan uit krachtopbouw voor met name de benen en romp en een stuk conditie opbouw. Door afwisselende oefeningen in verschillende vormen worden de benen sterker en word je fitter. Deze training is zowel voor beginnende- als ervaren wintersporters en maakt de kans op een blessures kleiner. De trainingen worden uitgevoerd op persoonlijk sportniveau.

 

Voor wie?

De wintersporter -van jong tot oud- die zich wil voorbereiden op een fitte vakantie. Bij een blessure of klacht is het aan te raden om dit vooraf goed te bespreken met de fysiotherapeut of hier een afspraak voor te maken. Wanneer? In de maanden november 2019 tot en met februari 2020 op de dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur.

 

Waar?

Op onze hoofdlocatie in IJsselmuiden aan Laanzicht 5. In de oefenzaal bij Goedzorg Fysiotherapie IJsselmuiden.

 

Voorbereiding?

Doe sportieve, comfortabel zittende kleding aan waarin gezweet mag worden. Qua schoeisel is het advies om binnensportschoenen aan te doen of anders schone sportschoenen. Daarnaast is het fijn om een handdoek mee te nemen.

 

Wat zijn de kosten?

We maken gebruik van een strippenkaart. Dus geen verplichte deelname en abonnementskosten. De kosten voor de strippenkaart zijn: 5 strippenkaart bedraagt 59,- 10 strippenkaart bedraagt 85,- Deze bedragen zijn excl. 9% BTW

 

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door hieronder het intakeformulier in te vullen of te mailen naar info@goedzorgfysiotherapie.nl.

Na opgave neemt onze collega contact met u op