Personal Coaching

Personal Coaching kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditie op te bouwen of om leniger te worden. Onze Personal Coach is er om jou te motiveren en te coachen zodat jij je doelstelling bereikt. Het programma is altijd persoonlijk en op maat gemaakt.

 

Advies op maat

Als je besluit om aan de slag te gaan met Personal Coaching zal er een uitgebreid gesprek plaatsvinden over jouw wensen en doelstellingen. Aan de hand van dit intakegesprek zal de Personal Coach een persoonlijk programma en advies voor jou gaan opstellen. Onderdeel van de intake is het afnemen van een nulmeting. Met de gegevens uit deze nulmeting zal de Personal Coach tijdens de andere meetmomenten de vooruitgang meten en inzichtelijk maken.

 

Wat zijn de voordelen van Personal Coaching?

  • Je krijgt 100% persoonlijke aandacht, jij staat in het middelpunt;
  • Je boekt sneller resultaten;
  • Je hebt altijd een persoonlijke stok achter de deur;
  • Er zijn meerdere weeg- en meetmomenten;
  • De training past bij jouw lichaam en doelstelling;
  • Je hebt geen moeite meer om geconcentreerd en gemotiveerd te blijven;
  • Je krijgt wisselende oefeningen en maakt gebruik van innovatief apparatuur;
  • De Personal Coach zorgt ervoor dat je vooruitgang boekt met je training;
  • De Personal Coach denkt met je mee over de juiste voeding in combinatie met de trainingen;
  • De Personal Coach kan een beroep doen op een gespecialiseerd team van fysiotherapeuten die inzetbaar zijn.

Goedzorg Personal Coach is Tamar Vedder

Mijn naam is Tamar Vedder en bij Goedzorg Personal Coaching ben ik jouw handgreep naar het behalen van jouw droom. Ik ben nu 2 jaar werkzaam bij Goedzorg Fysiotherapie als Fitness trainer en Bewegingsagoog. Buiten mijn werk in de sport ben ik zelf ook actief bezig met mijn eigen sport, Fietscross. Met het fietscrossen train ik 6 dagen in een week ook naar een doel toe dus ik weet als geen ander hoe het is om een doel te willen behalen. Ik werk zelf elk jaar naar de belangrijkste wedstrijd toe, de Wereldkampioenschappen. In 2014 en 2016 heb ik dit doel behaald, beide jaren ben ik wereld kampioen geworden.

Kracht, conditie, coördinatie, flexibiliteit, functioneel bewegen en persoonlijke aandacht zijn sleutelwoorden in mijn fysieke aanpak.

Coachen, mindset, structuut, rust, voeding en levensstijl zijn sleutelwoorden in mijn mentale aanpak.

 

Hoe heeft onze cliënt Goedzorg Personal Coaching ervaren?

Het trainen met Tamar heeft een enorme positieve invloed op mij gehad. Dit omdat er op een positieve, intensieve wijze en zeer doelgericht te werk wordt gegaan. De manier van trainen heeft mij zeer gemotiveerd en mij gebracht waar ik nu ben.

De benadering en ook de wijze van trainen gaf mij de juiste stimulans en het doorzettingsvermogen. Veel variatie in de trainingen en een fijne persoonlijke en specialistische benadering. Er wordt goed naar de wensen die je hebt en het doel wat je wilt bereiken geluisterd en gefilterd. Hieruit voort is een persoonlijk stappenplan/trainingsschema gekomen, en deze heb ik als zeer prettig ervaren.

Uit de de trainingen, wijze van benaderen en de enthousiasme die er heerst, heb ik mijn drive kunnen vinden en zo mijn doel bereikt.

Naast de trainingen, heb ik ook advies gekregen ten opzichte van de juiste voeding en andere info die in het belang staan en je helpen bij het bereiken van wat je uiteindelijk voor ogen hebt.

  

Edwin Spruijt. 

 

Contributie

1. Cliënten die gebruik maken van Personal Coaching krijgen iedere maand ná de trainingsperiode een factuur toegestuurd. Het tarief voor de Personal Coaching is gebaseerd op een bedrag per maand exclusief 9% BTW. Betaling kan geschieden middels automatische incasso, overschrijving of contante betaling.

2. Opzegging is mogelijk één maand voorafgaand aan de volgende contributiemaand en dient schriftelijk te worden doorgegeven aan de administratie.

3. Bij opzegging ná voorgenoemde data blijft contributie over de lopende maand verschuldigd.

4. De contributietarieven zullen jaarlijks beoordeeld worden en zo nodig door de praktijk worden aangepast.

5. Abonnementsvormen en tarieven

 

Personal Coaching pakket 1 

1 x individueel/training op maat + 1 x zelfstandig trainen in de week (60 minuten per sessie)

Tarief: € 179,- per maand exclusief btw

 

Personal Coaching pakket 2

2 x individueel/training op maat + 1 x zelfstandig trainen in de week (60 minuten per sessie)

Tarief: € 299,- per maand exclusief btw

U krijgt op de pakketten de eerste maand een introductie korting van 20%.

 

6. Pakketten zijn inclusief intake en testen, begeleiding en voedingsadviezen.

7. De trainingstijden worden in overleg met de personal coach afgesproken en zijn mede afhankelijk van het afgenomen pakket.   

 

U kunt zich middels een formulier inschrijven. Klik hier